Rólunk

A Data Center Solutions Kft.-t 2016-ban alapítottuk, miután az azt megelőző években, nemzetközi projektek keretében tapasztalatot szereztünk több nagy forgalmú weboldal és magas rendelkezésreállású infrastruktúra kialakításában és üzemeltetésében.

Cégünk akkreditált .hu regisztrátor, így a domain igényléseket közvetlenül szolgáljuk ki, a lehető legrövidebb időn belül.

Hálózatunk közvetlenül kapcsolódik a BIX-hez, és azon keresztül a legnagyobb hazai (Digi, Vodafone, Telenor) és nemzetközi (Cloudflare, Google, Hurricane Electric) szolgáltatókhoz.

Cégünk akkreditált .eu regisztrátor, így a domain igényléseket közvetlenül szolgáljuk ki, a lehető legrövidebb időn belül.

Tagjai vagyunk a RIPE Hálózati Koordinációs Központnak, LIR-ként saját IP címtartománnyal és AS számmal rendelkezünk.

Szervereink a Victor Hugo utca 18-22. – BIX/SZTAKI épületben vannak elhelyezve. A szerverpark redundáns hűtéssel, és elektromos betáplálással rendelkezik, áramkimaradás esetén aggregátoros megtáplálással.
Szerverparkunk kizárólag minőségi 12., 13. és 14. generációs minőségi DELL szerverekből és storagekből épül fel, így maximalizálva a rendelkezésre állást. Szervereink 2x10Gb sávszélességgel kapcsolódnak az internethez, valamint egymáshoz. Hálózatunk Mikrotik és Arista eszközökből épül fel. Az általunk használt összes szerverhez, valamint hálózati eszközhöz rendelkezünk saját raktárunkban cserealkatrésszel (CPU, RAM, HDD, SSD, NVMe, tápegység, ventillátor, valamint minden használt szervertípusból komplett chassis), így az eszközeink esetleges javítását rövid időn belül el tudjuk végezni!