Megújult ügyfélkapunkon a bankkártyás fizetési lehetőség!

creditcard

A rendszerünk fizetési szolgáltatásai tovább bővültek, a meglévő bankkártyás fizetési mód mellett már lehetőség van regisztrálni a fizetéshez használt bankkártyát!
Így a jövőben kiállításra kerülő díjbekérők egy kattintással, vagy automatikusan is kiegyenlíthetők. Ezzel a funkcióval még egyszerűbbé válik a rendszeres kiadások kezelése.

Regisztráció

Új bankkártya regisztrációjára a következő díjbekérő kiegyenlítésekor van lehetőség, az OTP Simple bankkártyás fizetési mód kiválasztása után, a “Bankkártya regisztráció” jelölőnégyzet bepipálásával.

Kártyaregisztráció után az új díjbekérők automatikusan kiegyenlítésre kerülnek a lejáratuk előtt négy nappal. Ezen kívül új rendelésnél lehetőség van a tárolt kártyaadatokkal, vagy eltérő kártyaadatokkal történő fizetésre:

Adatbiztonság és tárolt adatok törlése

A kártyaregisztráció során a nyers kártyaadatok nem kerülnek mentésre sem ügyfélkapunkon belül, sem a SimplePay rendszerében, a kártyát egy generált egyedi azonosító azonosítja. A tárolt azonosító bármikor törölhető az ügyfélkapun belül, a Bankkártya kezelése menüpontban. A tárolt adatok törlése esetén az azonosító szintén inaktiválásra kerül a SimplePay rendszerén belül, így azzal további tranzakciók nem indíthatók.

Amennyiben további információra lenne szüksége a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!